Cursuri prevenirea și combaterea spălării banilor – devino expert în domeniu!

Învață cum să previ și să combați spălarea banilor pe CursuriBursa.ro

Dacă vrei să îți practici meseria într-un mod corect și profesional, participă la cursurile de spălare a banilor oferite de CursuriBursa.ro. Aceste cursuri sunt ideale pentru oricine dorește să fie la curent cu cele mai recente reglementări și tehnici din domeniu. Cursurile sunt actualizate constant pentru a reflecta modificările semnificative din piața financiar-bancară. Dobândește cunoștințele necesare pentru a gestiona eficient tranzacțiile, a identifica beneficiarii reali și a evalua riscurile asociate!

Cursuri spălarea banilor

Cum te pot ajuta prevenire și combaterea spălării banilor?

Cursurile online de spălare a banilor îți vor arăta cum să aplici tehnicile principale de investigație financiară pentru combaterea infracțiunilor grave. Vei învăța să recunoști semnalele de avertizare și să acționezi corect în cazul identificării unei infracțiuni de spălare a banilor.

De asemenea, vei înțelege și cadrul legal național și european privind prevenirea și combaterea spălării banilor, asigurându-te că activitățile tale sunt conforme cu reglementările în vigoare.

Specializează-te în domeniu! Urmează cursuri spălarea banilor!

De ce să urmezi prevenire și combaterea spălării banilor

Învățând despre obligațiile legale, regulamentele, politicile și procedurile privind spălarea banilor, vei ști cum să acționezi dacă descoperi un client implicat în astfel de activități. Vei dobândi cunoștințe valoroase despre cum să gestionezi relațiile cu clienții care prezintă risc de spălare a banilor.

În plus, vei avea ocazia să aplici practic conceptele învățate prin exerciții și studii de caz, sub îndrumarea unui trainer experimentat.

Cui se adresează prevenire și combaterea spălării banilor?

Cursurile de combatere a spălării banilor sunt destinate persoanelor care au responsabilități în aplicarea legislației, ofițerilor de conformitate/AML și celor care doresc să-și dezvolte competențele în acest domeniu. Aceste cursuri sunt ideale pentru ofițeri de control intern, audit, conformitate, monitorizare și risc.

De asemenea, sunt relevante pentru personalul din departamentele economice și pentru cei cu responsabilități în relația cu clienții și furnizorii.

Detaliile cursurilor de spălare a banilor

Cursurile de spălare a banilor sunt structurate pentru a oferi o combinație optimă de teorie și practică. Programul include noțiuni teoretice și practice, studii de caz și exemple din cazuistica internă și internațională.

Vei fi la curent cu ultimele actualizări legislative, riscuri emergente și inițiative relevante pentru activitatea ta.

Curs prevenirea și combaterea spălării banilor - programa parcursă a cursului complet

Programa cursurilor include subiecte precum istoria și cadrul internațional și național al prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului. Vei învăța despre:

Învață tehnici esențiale pentru a combate spălarea banilor!

Ce beneficii ai urmând prevenire și combaterea spălării banilor?

Participarea la cursul de prevenire a spălării banilor îți aduce numeroase beneficii. În primul rând, vei avea acces la suport constant din partea lectorului pe durata întregului program. De asemenea, vei beneficia de o platformă dedicată de discuții administrată de ASFM, unde poți colabora cu alți participanți și experți.

Asistența IT este disponibilă pentru rezolvarea oricăror probleme tehnice pe care le-ai putea întâmpina. Progresul tău în cadrul cursului și rezultatele prezenței vor fi disponibile online, asigurându-ți o monitorizare clară a evoluției tale.

La finalizarea programului, vei primi un certificat de participare recunoscut, care include opt ore de pregătire și perfecționare profesională continuă pentru anul în curs. În plus, vei avea acces nelimitat la suportul de curs sub formă video, până la expirarea valabilității informațiilor oferite de ASFM. Aceste resurse îți vor sprijini nu doar dezvoltarea personală, ci și aplicarea practică a cunoștințelor dobândite în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului.

Cursuri spălarea banilor

Înscrie-te la cursul nostru și devino expert în prevenirea spălării banilor!

Abilități dezvoltate la cursurile de spălare a banilor?

La finalul cursurilor vei dobândi competența de a recunoaște operațiunile suspecte de spălare a banilor și de a analiza adecvat serviciile și tranzacțiile pentru identificarea riscurilor. Vei înțelege pe deplin cerințele de raportare și responsabilitățile tale conform normelor interne de cunoaștere a clientelei. De asemenea, vei conștientiza consecințele neîndeplinirii responsabilităților și implicațiile acestora pentru entitatea ta.

Trainer curs prevenirea spălării banilor

Trainerul cursului, Ion Radu, este un specialist cu experiență îndelungată în conformitate în domeniul financiar-bancar. Cu o carieră de peste 25 de ani, el este unul dintre cei mai buni specialiști din România în prevenirea spălării banilor, sancțiuni financiare internaționale și FACTA.

Ion Radu îți va oferi nu doar cunoștințe teoretice, ci și exemple practice valoroase pentru aplicarea acestora.

Acte necesare pentru înscriere la cursuri de spălare a banilor

Pentru a participa la curs, completează formularul de înscriere și pregătește o copie a actului de identitate și dovada achitării tarifului de înscriere. Documentele pot fi încărcate în aplicația de pe site-ul nostru sau trimise pe adresa de e-mail office@cursuribursa.ro. Îți vom trimite confirmarea înscrierii și toate detaliile necesare pentru a începe cursul.

Specializează-te în domeniu! Urmează curs prevenirea spălării banilor!

Prevenire și combaterea spălării banilor - preț

Tariful pentru curs este de 650 lei + TVA per participant și se achită în contul: RO02BTRLRONCRT0503278301, Banca Transilvania S.A. – Sucursala Sibiu, CUI RO31725262.

Pentru înscrierea a minim doi participanți se oferă o reducere de 5%, iar pentru minim cinci participanți se oferă o reducere de 10%. Asigură-te că achiți tariful cu cel puțin cinci zile lucrătoare înainte de începerea cursului, în limita locurilor disponibile.

Mod de desfășurare a prevenire și combaterea spălării banilor

Cursurile se desfășoară online, pe durata a patru zile, cu sesiuni de câte două ore fiecare zi, de luni până joi, între orele 17:00 și 19:00. Nu este necesară instalarea niciunui program; tot ce trebuie să faci este să fii online și să urmărești webinariile de pe laptop sau telefon. La finalul cursului, participanții vor beneficia de 60 de minute de consultări cu lectorul pentru a clarifica toate nelămuririle.

Urmează cursuri spălarea banilor pentru a putea detecta și preveni această infracțiune!

Urmează prevenire și combaterea spălării banilor și vei deveni profesionist în domeniu! Înscrie-te acum!

Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul prevenirii spălării banilor. Urmează cursurile oferite de CursuriBursa.ro și devino un profesionist capabil să gestioneze eficient riscurile și să asigure conformitatea activităților tale. Pentru mai multe detalii și înscriere, contactează-ne la numerele de telefon 0369-404.124 / 0771-261.036 sau scrie-ne pe adresa de e-mail office@cursuribursa.ro. Investește în dezvoltarea ta profesională și în siguranța financiară a organizației tale!

Cursuri spălarea banilor

Inscrie-te rapid la curs